2020-05-06 07:51:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Legyen óvatos, mert könnyen csőbe húzhatják

Napi horoszkóp május 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Mindig nagyon jól tudja, mit akar, most mégis előfordulhat, hogy elbizonytalanodik. Tanácstalanságában nem tudja, merre tovább. A legrosszabb, ha ilyen esetben meggondolatlanul fejest ugrik valamibe.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Elméje ma pengeéles, világos és összeszedett. Sok feladat vár önre, munka után a háztartás következik, és utána nyugodt fejjel hajtja a párnára a fejét.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A vártnál több vidámság éri a mai napon. Az anyagi helyzete is fellendül átmenetileg egy nagy, készpénz formájában jövő ajándéknak köszönhetően.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egy jelentéktelen vita veszekedéssé duzzadhat, ha nem képes uralkodni indulatain. Végezze maximális precizitással munkáját, hogy abba senki ne találhasson hibát. Ne hagyja magát befolyásolni döntéseiben. Egyedül ön tudja, hogy milyenek a jelenlegi körülményei, és hogy milyen problémákkal kell szembenéznie.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

„Ötcsillagos” nap ez a nap a kölcsönös, hasznos eszmecserékhez – bármely kommunikációs eszközön keresztül. Pontot tehet egy régóta húzódó ügy végére, ráadásul úgy, hogy igazán nagy sikert könyvelhet el!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A mai napon fontos szerephez jut kreativitása, aminek segítségével megoldhat bonyolult ügyeket. Arra ügyeljen, hogy feltétel nélkül ne bízzon meg új ismerősében. Legyen óvatos, mert könnyen csőbe húzhatják.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma annyira túlteng önben a közlésvágy, hogy alig jut ön mellett más szóhoz. Próbáljon egy kicsit lassítani a tempóját és figyeljen a másik mondandójára, ez néha többet hozhat a konyhára.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Pénzügyei a szokásos módon érkeznek, önt az elbocsátás nem fenyegeti. Lehetséges, hogy az munkáját otthonról végezheti, vagy valamilyen módon változhat a helyszín. A Skorpió Telihold még plusz pénzt is hozhat.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nem várt események történnek. Olyan híreket kap a távolból, amely negatív hatással lehetnek pénzügyeire. Gyorsan kell cselekednie, ha el akarja kerülni az esetleges veszteségeket. Este próbáljon lazítani egy kicsit.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Nagyon borúsan látja anyagi helyzetét. Mindenesetre örülhet annak, hogy nem adta ki a titkait, mert ezzel védi magát...Ez egy nagyszerű nap ahhoz, hogy leüljön, és megtervezze a közeljövő lépéseit, terveit. Valahogy a nyilvánosság is szerephez jut a mai nap folyamán, talán fontos híreket kap.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Magánéletében változások várhatók. Megszakíthat valamilyen hosszabb ideje fennálló kapcsolatot, ami már kezdett kényelmetlenné válni. Telefonál viszont egy rokona, és jó híreket közöl. Használja ki ezt az időszakot, mert esélye nyílik arra, hogy lazítson.


Halak: II. 19. - III. 20.

Pénzügyi dolgokban ne kockáztasson, törekedjen a hosszú távú biztonságra! Egy új munkamódszer elsajátításával meggyorsíthatja ügyei intézését, sőt később profitálhat is belőle. Délután örömteli híreket hall.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: